top of page

"Wilderness Wonders," bringer naturens magi ind i dit hjem. Lamperne er eksklusive og håndlavet af Flindt, og lyset kan justeres for at opnå den ønskede stemning. Du kan vælge blandt mange opsigtsvækkende belysninger, såsom pejsen, nordlyset, Green Living og andre beroligende farvekombinationer. Belysningen er perfekt til både hjemmet, kontoret, butikken, caféen, restauranten og det offentlige. Hver lampe købt, plantes nye træer i Danmark! 🌲 

Hvorfor investerer folk i lamperne?
Lamperne fra Wilderness Wonders er unikke på grund af deres naturlige og rustikke design, der bringer elementer fra naturen ind i hjemmet. De er håndlavede og produceret med økologiske materialer, der afspejler vores kunders bevidsthed om bæredygtighed og miljøvenlighed. De forskellige prisklasser betyder også, at vores kunder har mulighed for at vælge en lampe, der passer til deres budget og behov.
Deruover giver lamperne en helt særlig, rolig og atmosfærisk belysning, der gør et hvert rum magisk at være i.

 

Jeg har altid tænkt: "Hvordan kan jeg skabe en enkel, men unik oplevelse, der løfter mig selv samt mine kunder til et højere niveau af æstetik og indsigt?" Flints' malerier/håndlavede kunstlamper gennemgår en meditativ proces, hvor der kæles for alle detaljer.

"Jeg har altid været kreativ, siden jeg var et år gammel og senere startede på Rudolf Steiner-skolen i Gentofte. Så det kreative fag har altid været mit  tilflugtssted. Kunsten blev en stor del af min hverdag, da "Folk begyndte at investere i mine kunstlamper.  

IMG_9050.jpg
Carina anmeldelse.png
Min tidligere samarbejdspartner Svend Andressen som har galleriet kunsthuset på Frederiksberg
Det kan noget! - Svend Andresen
271658063_6827857420589785_5695854408995005660_n.jpg
Kontakt mig
Mobil: 61462010
Mail: unikosflindt@gmail.com
Facebook: Unikos Flindt

Glæder mig til at høre fra dig(:

​​Detaljer om virksomheden: 

Type: Personlig ejet mindre virksomhed (PMV)
Navn: Unikos

CVR: 39410214

Fysiske adresse:

Kalvevænget 9
4800 Nykøbing F

bottom of page