top of page
SXDY1228.JPG
hvid abstrakt

Kære virksomhed!

"Wilderness Wonders," bringer naturens magi ind i ethvert rum. Lamperne er eksklusive og håndlavet af Flindt, og lyset kan justeres for at opnå den ønskede stemning. I kan vælge blandt mange opsigtsvækkende belysninger, såsom pejsen, nordlyset, Green Living og andre beroligende farvekombinationer. Belysningen er perfekt til kontoret, butikken, caféen, restauranten og det offentlige. Hver lampe købt, plantes nye træer i Danmark! 

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
Skov

Hvorfor investere i Flindt´s håndlavede lamper?

Lamperne fra Wilderness Wonders er unikke på grund af deres naturlige og rustikke design, der bringer elementer fra naturen ind i lokalet. De er håndlavede og produceret med økologiske materialer, der afspejler vores kunders bevidsthed om bæredygtighed og miljøvenlighed.

De forskellige prisklasser betyder også, at vores kunder har mulighed for at vælge en lampe(er), der passer til deres budget og behov. Deruover giver lamperne en helt særlig, rolig og atmosfærisk belysning, der gør et hvert rum magisk at være i.

vægDekoration (uden lys/ledning)

Plant Magic_wall.jpg
Bright_apartment_dining_room.jpg

Lamper

IMG_9050.jpg
The_large_meeting_room.jpg
Business_lunch_room.jpg
Wilderness Wonders.jpg
Living Room.jpg
Pine Magix.jpg
Breakfast_bar_with_pendant_lights.jpg
Hvis I er interesseret i at vide mere om lamperne, eller hvis I ønsker at se en demonstration, er I meget velkommen til at kontakte mig. Jeg vil gerne kigge forbi og give en præsentation.

Skal vi skræddersy en løsning?
Har du en idé om at gå op i størrelse eller bestille en stører ordrer, så kontakt mig
via mail eller telefon og så finder vi den perfekte løsning til din virksomhed.

Kontakt

I'm always looking for new and exciting opportunities. Let's connect.

61462010

bottom of page