top of page
IMG_9197.jpg
sdfg.jpg

Hvorfor investere i vores lamper?

Flindt er overbevist om, at kvalitet indebærer et holistisk syn på virkeligheden. Hvis vi ser for snævert på tilværelsen, ender vi med at træffe dumme beslutninger, der har konsekvenser. Ikke bare for os selv, men for andre og endda jorden selv. Som ejer af brandet Wilderness Wonders tænker Flindt på miljøet, bæredygtighed og opretholdelse af en sund balance i vores dagligdag. Flindt ønsker, at alle aspekter af Wilderness Wonders' oplevelse er nøje gennemtænkt, så sandhed og gennemsigtighed baner vejen for den dybeste trivsel i sidste ende. Dette afspejles i Wilderness Wonders' lamper.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Mand Vandreture i Ørken

Vi opnår noget utroligt og magisk når vi samarbejder - på samme måde som en skov eksempelvis gør!

Bæredygtigt træ plus -  du hjælper med at plante nye træer i Danmark!
 

Træer kommunikerer med hinanden og distribuerer ressourcer på en velbalanceret måde, hvor de giver og tager fra hinanden. På samme måde tænker vi, at når vi tager, så giver vi også tilbage. Wilderness Wonders anvender træ fra bæredygtigt forvaltede skove.
 

Dette er fornybart, da skovfogederne forvalter landskabet for at forhindre skader på økosystemer, vandskel, dyreliv og selve træerne, ved at tage et langsigtet snarere end kortsigtet syn på ressourcen. Derudover planter vi nye træer i Danmark for hver lampe, der købes, da vi donerer en del af købsprisen til dette formål.

Energibesparende LED lys

Det vil sige at lyskilderne i vores produkter er bæredygtige. De holder i længere tid end andre belysningsteknologier.

Lampernes æstetiske design & måden de påvirker os positivt

Lamperne samt den atmosfære, de skaber, har en beroligende effekt på os. Den naturlige og magiske belysning er med til at harmonisere omgivelserne.

bottom of page